Cele mai bune destinatii pentru luna de miere in 2014

Potrivit raportului anual Zeitgeist de la Google care vine cu tendintele in cautari online din peste 70 de tari , lista cu top 10 cele mai bune destinatii pentru luna de miere de anul trecut care vor fi asemanatoare cu cele din 2014 include plaje uimitoare si mult de soare in toate destinatiile. Cele mai apreciate locuri pentru a petrece luna de miere sunt în Caraibe , Mexic , Europa si Asia de Sud.
Sa vedem unde isi doresc oamenii sa-si petreaca luna de miere

1. Noua Zeelanda

Peisaje care iti taie rasuflarea, cum ar fi fiordurile , plaje superbe potrivite pentru iubitorii de soare si inotatori , vulcani activi: fie ca alegeti o vacanta activa sau una de relaxare , acesta este locul perfect . Puteti sa va plimbati cu masina in Noua Zeelanda, singurul inconvenient ar fi zborul care va avea o durata destul de mare, peste 10 ore pentru americani si cateva ore in plus pentru turistii din Europa.

noua zeelanda

2. Cancun- Mexic

Situat pe Peninsula Yucatan, Cancun este o destinatie populara pentru luna de miere de ceva timp. Bronzati-va pe superbele plajele cu nisip alb , savurati produsele din bucataria locala si vizitati ruinele mayase din apropiere. Cancun este un loc cu un mare flux de turisti si s-ar putea sa doriti să iesiti putin din statiune pentru a va bucura pe deplin de o experienta cu adevarat mexicana .
Iata câteva recomandari pentru statiuni mexicane excelente

cancun mexic

3. Maldive

Insulele Maldive sunt un adevarat rai pe Pamant , numit cel mai romantic loc din lume : plaje pustii pentru cupluri , insule de corali , apusuri de soare minunate , locul ideal pentru snorkeling ai scufundari . Maldive este o destinatie naturala nealterata de mana omului unde calatorii pot interacționa cu o varietate de specii marine , cum ar fi rechini balena , testoasele de mare , pesti colorati , etc
Luxul este termenul cel mai potrivit acestei destinatii pentru ca cele mai multe dintre statiuni oferta cazare de 5 stele. Prin urmare alegeti o vila superba pe plaja sau un bungalou deasupra apei pentru sejurul dumneavoastra.
Unde va cazati ? Iata cateva idei de resorturi in Maldive

insulele maldive

4. Bali

Bali- Insula Zeilor este impanzita cu temple care merita vizitate. Aceasta destinatie ofera locuri bune pentru a practica surfing-ul. Nu ratati sa vedeti terasele de orez inedite. Gustati din bucataria indoneziana , admirati dansurile si cultura lor atat de spirituala.
Pentru cazare aveti cateva oferte Bali pentru 2014

insula bali

5. Thailanda

Thailanda a devenit o destinatie turistica majora in ultimii ani, cele mai renumite statiuni fiind Phuket , Koh Samui si Phi Phi Island . Faceti-va bagajele pentru o luna de miere minunata si asigurati-va ca includeti o excursie in Bangkok , o capitala fascinanta si alte două locuri uimitoare: Chiang Mai si Chiang Rai care impreuna formeaza The Golden Triangle al Thailandei : gastronomie si cultura asiatica de exceptie, peisaje naturale frumoase ,inclusiv jungle, plaje la standarde ridicate, munti, dar mai presus de toate o pozitionare excelenta intre Laos , Cambodgia , Myanmar si Malaezia .
Unele statiuni din Thailanda frumoase pe care puteti sa le aveti in considerare

thailanda

6. Belize

Belize este o destinatie excelenta pentru luna de miere in special pentru cetatenii din SUA pentru ca este situata in America Centrala foarte aproape de sudul Americii de Nord. In plus este foarte aproape si de Bariera de Corali din Belize. Cu o temperatura medie a anului de aproximativ 28 de grade Celsius Belize este un loc ideal pentru o luna de miere in orice perioada a anului.
Puteti face snorkeling, sa mergeti in excursii pe mare spre Bariera de Corali, sa va bucurati de o croaziera la apus de soare.
Mentionam si varietatea peisajelor naturale: plaje frumoase , paduri tropicale , jungle , ruine mayase.

belize

7. Santa Lucia

Potrivita pentru o escapada in Caraibele de Sud, insula Santa Lucia este una dintre cele mai populare destinatii pentru luna de miere din lume . Aceasta are plaje excelente pentru turisti , padurile tropicale , Muntii Piton si o varietate mare de tipuri de activitati de care va puteti bucura, cum ar fi drumetiile pe munte, o plimbare pe mare cu kayak-ul, calaria, scufundarile, etc
Aruncati o privire la aceste resorturi din Santa Lucia

santa lucia

8. Tahiti

Tahiti este cea mai mare insula din Polinezia Franceza situat in arhipelagul Insulelor Societatii din sudul Oceanului Pacific. Istoria polineziana surprinde turistul: localnicii sunt cei care au populat insulele Hawaii calatorind in simplele lor barci canoe. Ulterior acestia au fost colonizati de catre francezi.
Plaje intinse cu nisip alb scaldat de soare si apele limpezi pentru snorkeling si scufundari invita proaspat casatoritii sa se bucure de o vacanta de vis.
Cumparati cateva perle traditionale Tahitiene ca un suvenir frumos al lunii de miere petrecuta in aceasta destinatie de vis.
Oferte pentru luna de miere in Tahiti

tahiti

9. Caraibe

Regiunea Caraibelor este cea mai populara zona aleasa ca destinatie pentru luna de miere. Motivul principal ar fi ca regiunea include unele dintre cele mai frumoase si cunoscute insule din lume. In partea de Est se afla insulele Haiti, Bahamas, Anguilla, Republica Dominicana, Insulele Virgine Britanice si Americane, Puerto Rico, St Martin si insulele Turks&Caicos. In Caraibele de Sud se afla Antigua, Barbados, Curacao, Santa Lucia, Aruba, Bequia, Guadelupa, Martinica, Bonaire, Grenada, St. Bart, St Kitts, Nevis, St Vincent, Trinidad si Tobago. Ultima regiune, in Vest are Belize, Jamaica si Insulele Cayman .
Caraibe este destinatia perfecta pentru cuplurile din întreaga lume, dar mai ales pentru cele din Statele Unite ale Americii, deoarece este mai aproape, hotelurile si resorturile au o gama larga de preturi, fiind astfel accesibile pentru orice buzunar.
Vedeti cateva oferte pentru luna de miere in Caraibe pe diverse insule.

luna de miere caraibe

10. Croatia

Nu in ultimul rand, Croatia, situata pe coasta dalmata castiga popularitate in fața altor tari europene in ultimii ani. Pregatiti-va pentru o croaziera si explorati intreaga zona de coasta, plimbati-va pe strazile frumoase ale orasului Dubrovnik, un port aglomerat inca din secolul al 7-lea si admirati Palatul Diocletian, aflat pe lista locurilor din patrimoniul mondial UNESCO.
Croatia are plaje frumoase, livezi minunate cu fructe sau maslini, regiuni mari de vita de vie, campuri violete de lavanda, paduri si o combinatie interesanta intre batranul continent, Europa si aroma traditionala mediteraneana.
Incercati o croaziera riverana in Croatia.

croatia

Indiferent de ce destinatie alegeti pentru luna de miere in 2014, bucurati-va de vacanta cu persoana iubita intr-un loc superb si nu uitati sa faceti multe fotografii!

Leave a comment